CleanMart – Вашият Магазин за Чистота

Почистващи материали и консумативи

CLEANMART

cleanmart magazin varna

За Нас

Мисия

CleanMart.bg е интернет магазин, предлагащ качествени варианти за бързо, лесно, ефективно и професионално почистване. Нашата основна цел е да предоставим на родния пазар възможно най-голямо разнообразие от качествени хигиенни продукти от водещи местни и световни производители. Мисията ни е да удовлетворим в пълнота постоянно променящите се изисквания и нужди на нашите клиенти и да ги запознаем с възможностите за качествено почистване и дезинфекция на всякакви помещения.Нашият сайт е полезен за всички физически лица и фирми, които държат на високата хигиена и желаят да почистват професионално, независимо дали самите те са професионалисти в сферата или не.

Цел

Всичко за Хигиената на Едно Място

При нас можете да намерите правилните и удобни решения за детайлно почистване на домове, офиси, автомобили, търговски обекти, ресторанти, заведения, хотели, обществени и административни сгради, болници и лечебни заведения.
В сайта на Clean Mart можете да откриете: професионални прахосмукачки и малки уреди, дезинфектанти за ръце и повърхности, перилни препарати, концентрати и препарати за професионална употреба, хигиенни колички и уреди за професионално почистване, уреди и препарати за почистване на бани, стъкла, мебели и подови настилки, автомобили,контейнери, екологични продукти, ароматизатори, обезмаслители, течни сапуни, професионални кърпи за почистване и много други.
Магазинът за чистота Clean Mart събира най-качествените продукти за хигиена на едно място и Ви насочва към правилния за Вас избор по всяко време! Доставяме желаните от вас препарати и уреди до всяка точка на страната.
Ако желаете да се запознаете с нашия асортимент отблизо и да получите професионална консултация от екипа ни, можете да посетите и физическия ни магазин Clean Mart в град Варна – бул. „Сливница” 160 – ТЦ „КАМКО” – партер.
За нас е от изключително значение да Ви съдействаме и да Ви запознаем с всички възможни варианти за прецизно почистване и дезинфекция, отговарящи на високите очаквания и стандарти в световен мащаб.

cleanmart produkti chistota
cleanmart produkti pochistvane